Kolokium Pentadbir bincang transisi minda dan inovasi potensi - Noor Syahidah, Sabran (Penerbit UMP, 2014)
Persatuan Pegawai Tadbir & Iktisas (PPTI) dengan kerjasama Bahagian Latihan & Pengembangan Kompetensi (BLPK) buat julung kalinya berjaya menganjurkan Kolokium Pentadbir yang berlangsung di Dewan Tun Teja 1, Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 22 Januari 2014 yang lalu.