Kad Unidebit bagi kemudahan pelajar UMP dilancar - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Bank Islam Malaysia Berhad (Bank Islam) melancarkan kad debit yang direka khas untuk pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai sebahagian daripada usaha untuk melanjutkan kemudahan transaksi tanpa tunai kepada pelajar UMP pada 26 Februari 2014 yang lalu.