Warga UMP sambut Maulidur Rasul 1435H - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Lebih 600 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berarak sambil mengalunkan selawat memuji kebesaran Rasullullah SAW sempena memperingati Hari Keputeraan Baginda sempena Sambutan Maulidur Rasul peringkat universiti yang berlangsung di UMP Gambang pada 29 Januari yang lalu.