NC saran pengurusan UMP gembleng tenaga pastikan universiti jadi pilihan utama - Noor Syahidah, Sabran; Fadhli, Suhaimi (Penerbit UMP, 2014)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim bertemu dengan barisan pengurusan tertinggi, dekan-dekan fakulti dan pengarah dalam Majlis Perjumpaan NC UMP bersama Dekan dan Pengarah serta Majlis Penghargaan Penerima Darjah Kebesaran dan Pingat Negeri Pahang pada 13 Januari 2014 yang lalu.