AEC, CPPTS jalin kerjasama kursus pengendalian kenderaan - Syarifah Ikhmar Afzan, Syed Abd. Rahman (Penerbit UMP, 2014)
Pusat Kejuruteraan Automotif (AEC), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan CPP Training & Services Sdn. Bhd. (CPPTS) bekerjasama dalam menjalankan kursus-kursus berkaitan pengendalian kenderaan dan pemanduan berhemah.