UMP dan MSSA jalin kerjasama bangunkan industri pembinaan struktur keluli - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) di bawah Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam (FKASA) telah menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Malaysian Structural Steel Association (MSSA) bagi melebarkan lagi prospek kerjasama dalam pembangunan sumber manusia, akademik, penyelidikan dan latihan terutamanya dalam membangunkan industri pembinaan struktur keluli di Malaysia.