UMP terima perisian kawalan simulasi minyak dan gas - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima perisian bagi Proses Kawalan Simulasi bernilai RM 150 ribu daripada pihak Syarikat Didaktik Engineering Werks untuk kegunaan makmal Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA) di universiti ini.