UMP meterai kerjasama dengan Dezhou University China - Nor Ashikin, Sulaiman (Penerbit UMP, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus memperkasakan hubungan dengan negara China apabila memeterai Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Dezhou University merangkumi kerjasama dalam bidang akademik dan penyelidikan.