Karnival KOSISWA dapat sambutan menggalakkan jayakan program keusahawanan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2014)
Pusat Keusahawanan UMP dan Koperasi Siswa Universiti Malaysia Pahang Berhad menganjurkan Karnival KOSISWA 2014 dalam usaha menjayakan agenda pembudayaan semangat niaga dan keusahawanan dalam kalangan mahasiswa universiti.