Kerajaan negeri puas hati sumbangan, peranan UMP - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)

(untitled)
Kuantan- Kerajaan negeri berpuas hati dengan peranan dan sumbangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam tempoh 14 tahun penubuhannya bagi memasyarakatkan teknologi kepada rakyat negeri ini.