Temasya Olahraga UMP 2016 cungkil bakat baharu sukan - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Meriah. Kira-kira 500 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Temasya Olahraga UMP 2016 yang diadakan di Sekolah Sukan Malaysia Pahang, Gambang Kuantan baru-baru ini.