Pelajar UMP dekati Orang Asli suku Batek - UMP, LIB (Utusan Publications & Distributors Sdn Bhd, 2016)
Gua Musang- Seramai 40 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program khidmat masyarakat di perkampungan Orang Asli suku Batek di Kuala Koh di sini, baru-baru ini.