404 sekolah menengah terpilih laksana PVMA - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Bandar Baru Nilai: Kementerian Pendidikan akan melaksanakan Program Vokasional Menengah Atas (PVMA) mulai tahun ini di 404 sekolah menengah terpilih.