Nenek pun teruja - Raja Norain Hidayah, Raja Abdul Aziz (The New Straits Times Press, 2016)
Kelibat seorang wanita warga emas beratur menunggu giliran untuk meluncur air dalam acara 'Slide The City' di Bandar Indera Mahkota di sini, kelmarin, mencuri perhatian.