Usahawan wanita disaran kembang perniagaan ke luar negara - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Temerloh- Golongan usahawan wanita disaran mengembangkan perniagaan dengan memasarkan produk serta perkhidmatan mereka sehingga ke pasaran antarabangsa.