50 guru Matematik didedah model bar - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press, 2016)
Seramai 50 guru matematik di daerah ini didedahkan dengan kaedah model bar bagi membantu pelajar luar bandar menguasai subjek berkenaan.