Produk basmi anai-anai raih anugerah - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Kuantan: Produk pembasmi anai-anai mesra alam jenama Pisoptera yang dihasilkan menobatkan anak syarikat Universiti Malaysia Pahang (UMP), UMP-Eco Pest Sdn Bhd meraih anugerah khas kategori penyelidikan teknologi hijau di International Technology, Innovation and Invention Exhibition (ITEX) 2016 di Kuala Lumpur, baru-baru ini.