Peluang sertai SASTIEC 2016 - Luqman Ridhwan, Mohd Nor (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Pulau Tioman- Orang ramai masih lagi berpeluang untuk menyertai Sultan Ahmad Shah Tioman International Eco-Challenge (SASTIEC) 2016 yang akan berlangsung di sini pada 21 Mei ini kerana penyertaan hanya akan ditutup pada pukul 7 malam, 20 Mei.