Larian neon ceriakan malam di UMP - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Lebih 2,000 peserta menambahkan keceriaan acara Larian Malam Neon Universiti Malaysia Pahang (UMP) sejauh lima kilometer (km) dengan mengenakan pelbagai aksesori menarik.