5,000 jawatan di Karnival Kerjaya UMP - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Lebih 5,000 jawatan kosong ditawarkan dalam Karnival Kerjaya 2016 yang berlangsung selama dua hari bermula Jumaat ini di Dewan Astaka Universiti Malaysia Pahang (UMP), kampus Gambang dekat sini.