Matahari buat amal kebajikan di Banda Acheh - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Sumbangan. Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang digelar Matahari telah menghulurkan sumbangan serta kepakaran memasang lampu solar, pam air, mengecat bangunan dan memasang penapis air di Rumah Kebajikan Dayah Nurul Huda, Banda Acheh, Indonesia baru-baru ini.