TVET tingkat martabat belia - Irwan Shafrizan, Ismail (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Masyarakat perlu menukar pandangan mereka terhadap pendidikan teknikal dan vokasional (TVET) yang sering dianggap sebagai pendidikan kelas kedua bagi belia bermasalah atau tercicir dari segi akademik.