Majlis Penghargaan Sukan dan Pemberian Insentif Kecemerlangan Sukan UMP - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Rai Exco Belia dan Sukan Pahang, Datuk Mohd Johari Hussain dan menyampaikan piala dan plak Olahragawan UMP kepada atlet petanque, Mohamad Syahir Syahmi Hassan dalam Majlis Penghargaan Sukan dan Pemberian Insentif Kecemerlangan Sukan UMP di Dewan Astaka UMP Gambang.