Nasib bekas pemain negara, Asyraf dapat perhatian - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Nasib bekas pemain bola sepak negara Muhammad Asyraf Ambalagan Abdullah, 49, yang kini tidak mampu berjalan akibat angin ahmar tahun lepas, mendapat perhatian Kelab Anak-anak Jerantut@Klang Valley (JKV).