Teater wadah redakan tekanan - Rosniza, Mohd Taha (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Pembabitan aktif dalam bidang teater menjadi wadah untuk Nurnajat Nadira Abdul Rahman meredakan tekanan menharungi cabaran pengajian selain menerokai keupayaan bakatnya dalam dunia seni.