T-REX tawan puncak Gunung Berembun Cameron - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Seramai 78 ahli Kelab Rekreasi Universiti Malaysia Pahang yang dikenali T-Rex menganjurkan Kem Induksi T-Rex 2016 dalam menjayakan misi pendakian Gunung Berembun yang mempunyai ketinggian 1,840 meter dari paras laut.