Aiskrim Kifayah dijamin halal - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Walaupun hanya memiliki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), bapa lima anak yang bertubuh kecil dan berkulit hitam manis ini memiliki cita-cita tinggi dan luar biasa.