Karnival Kerjaya dapat sambutan mahasiswa UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Lebih 2000 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil peluang meneroka peluang pekerjaan yang ditawarkan oleh syarikat yang berfokuskan kejuruteraan dengan penganjuran bersama Karnival Kerjaya Sektor Berfokus anjuran UMP dengan kerjasama Talent Corporation (TalentCorp) Malaysia Berhad pada 9 Oktober 2013 yang lalu bertempat di Dewan Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang.