Perasmian Karnival Expoconvo disambut meriah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Menteri Besar Pahang, Dato’ Sri Diraja Dr. Haji Adnan Haji Yaakob hadir menyempurnakan Majlis Perasmian Expoconvo UMP sempena majlis Konvokesyen UMP Ke-8 bertempat di Dataran Canseleri, UMP Kampus Gambang pada 2 Oktober 2013 yang lalu.