UMP– RTM terus jelajah kampung dekati masyarakat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Program Kembara UMP bersama Radio Televisyen Malaysia (RTM) Pahang FM meneruskan siri jelajahnya pada kali ini dengan bermukim di Felda Sungai Tekam melibatkan 45 mahasiswa dan warga kerja UMP serta kakitangan Radio Pahang FM bagi mendekati masyarakat Felda di Jerantut pada 3 November 2013 yang lalu.