Kembara UMP bertemu masyarakat Chemomoi - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 36 mahasiswa termasuk lapan pelajar antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Kembara UMP 2013 anjuran Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Chemomoi dan UMP untuk mendekati masyarakat dan komuniti di Felda Chemomoi, Triang selama tiga hari bersama masyarakat Felda pada 24 Oktober 2013 yang lalu.