International Night perkenal budaya dan tradisi antarabangsa - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Hampir 500 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeriahkan program International Night 2013 anjuran Pejabat Antarabangsa di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang pada 9 Disember 2013 yang lalu.