Hari Kokurikulum UMP beri penghargaan kepada pelajar - Ferdaus, Musa (Penerbit UMP, 2013)
Buat julung kalinya, Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menganjurkan Hari Kokurikulum UMP 2013 yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan UMP, Kampus Gambang bermula pada 13 hingga 15 September yang lalu.