UMP lancar Hari Koperasi Siswa - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Koperasi Siswa Universiti Malaysia Pahang (KOSISWA) dengan kerjasama Pusat Keusahawanan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Hari Koperasi bagi memupuk kesedaran dalam kalangan warga universiti mengenai kewujudan koperasi mahasiswa.