Myrza Fasha kongsi pengalaman ekspedisi Everest - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang berkongsi pengalaman dengan pendaki Ekspedisi Projek Everest FELDA 2013 iaitu saudari Myrza Fasha Md Hamyrudin, 25 dalam program ‘Ayuh Menuju Everest’.