UMP Racing Team juarai perlumbaan EIMARace 2013 - Mohd Idzwanrosli, Mohd Ramly (Penerbit UMP, 2013)
UMP Racing Team melakar sejarah apabila dinobatkan juara perlumbaan EIMArace 2013 bagi kategori 250cc setelah menang pusingan kedua, ketiga dan keempat sekaligus menjulang Piala Pusingan Menteri Besar Johor dengan membawa pulang wang tunai sebanyak RM 1,600 dalam perlumbaan akhir yang berlangsung di Litar Maktab Polis Diraja, Bakri, Muar, Johor pada 29 Disember 2013 yang lalu.