MTUN anjur persidangan universiti teknikal - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi tuan rumah bagi penganjuran persidangan Malaysian Technical Universities Conference on Engineering & Technology (MUCET 2013) kali ketujuh melibatkan Universiti-universiti Teknikal (MTUN) yang berlangsung selama dua hari di Hotel MS Garden Kuantan pada 3 dan 4 Disember 2013 yang lalu.