Penyelidik muda cipta kejayaan menang 4 pingat dan 2 anugerah khas dalam INOVA 2013 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Empat pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih kejayaan cemerlang apabila memenangi dua pingat emas, satu perak dan satu gangsa pada Pameran Ciptaan Antarabangsa (INOVA) di Zagreb, Croatia pada 16 November 2013 yang lalu.