UMP menang 10 pingat dalam BioMalaysia 2013 - Fadhli, Suhaimi (Penerbit UMP, 2013)
Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya meraih tiga pingat emas, tiga pingat perak dan empat pingat gangsa daripada 11 penyertaan projek penyelidikan dalam Pameran BioMalaysia 2013 yang diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor Bahru pada 21 Oktober 2013 yang lalu.