Penyelidik raih 10 pingat dan Anugerah Khas dalam Pecipta 2013 - Noor Syahidah, Sabran; Fadhli, Suhaimi (Penerbit UMP, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) sekali lagi berjaya meraih satu pingat emas, tiga pingat perak, enam pingat gangsa dan satu anugerah khas dari Korea dalam Persidangan dan Pameran Reka Cipta Antarangbangsa (PECIPTA 2013) yang diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) pada 9 November 2013 yang lalu.