NC diberi penghormatan sampaikan anugerah di Majlis Graduasi MRSM - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim telah diberikan penghormatan menyampaikan Anugerah di Majlis Graduasi ke 4 MRSM Tun Abdul Razak, Pekan pada 12 Oktober 2013 yang lalu.