NC lancar Majlis Graduasi Prauniversiti MSAB - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato Dr Daing Nasir Ibrahim diberi penghormatan menyampaikan anugerah Kecemerlangan Pelajar Maktab Sultan Abu Bakar (MSAB) atau yang dikenali sebagai English College dalam Majlis Graduasi Prauniversiti dan Pelancaran Menjelang 100 Tahun EC pada 11 Disember 2013 yang lalu di Johor Bahru.