FTek anjur Program Ramah Mesra Bersama Industri - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 120 orang pelajar tahun 4 Fakulti Teknologi (FTek), Universiti Malaysia Pahang (UMP) hadir memeriahkan Program Ramah Mesra Bersama Industri Sempena Makan Malam Pelajar Akhir anjuran Persatuan PROTECH Fakulti Teknologi yang berlangsung di Sri Manja Boutique Hotel, Kuantan pada 27 November 2013 yang lalu.