Kolokium Pak Sako bincang Transformasi Pendidikan di Malaysia - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan (PBMSK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) tampil menganjurkan Kolokium Pak Sako bagi membincangkan tajuk “Transformasi Pendidikan Di Malaysia: Cabaran dan Harapan”.