Warga UMP bantu mangsa banjir dalam Gotong-Royong Perdana - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) gigih menghulurkan bantuan dengan menjalankan aktiviti pembersihan dari rumah ke rumah penduduk dan tempat awam yang terlibat dalam bencana banjir menerusi Program Gotong-royong Perdana membabitkan lebih 2,000 dalam kalangan pelajar dan staf universiti pada 10 Disember 2013 yang lalu.