2,095 graduan terima ijazah dan diploma dalam Majlis Konvokesyen Ke-8 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 2,095 orang graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen Ke-8 yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan Universiti, UMP Kampus Gambang pada 5 dan 6 Oktober 2013 yang lalu.