Ibu 6 tahun temani anak kurang upaya terima pengiktirafan UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Kegigihan seorang ibu yang tidak pernah jemu dalam menemani anak kelainan upaya selama enam tahun untuk menggenggam segulung ijazah mendapat pengiktirafan Universiti Malaysia Pahang (UMP) apabila dinobatkan Anugerah Khas MATAHARI.