Naib Canselor rasmi Kejohanan Sukan MWGi di kalangan pelajar Malaysia - Haryani, Abdullah (Penerbit UMP, 2013)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim hadir menyempurnakan Majlis Perasmian Kejohanan Sukan Antarabangsa Midwest Games International (MWGi) anjuran Kedutaan Malaysia di Chicago (EMC) dan Persatuan Pelajar Malaysia (MASA) Western Michigan University (WMU), di WMU Kalamazoo, Michigan Amerika Syarikat pada 24 Mei 2013 yang lalu.