53 pelajar tingkat kemahiran berbahasa Inggeris - Fatin, . (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 53 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang menggunakan cuti semester universiti kali ini bagi membina keyakinan diri berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dengan mengikuti Kem Wonderful World of English anjuran Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan (PBMSK) di Riverside Janda Baik, Bentong pada 21 Januari 2013 yang lalu.