Semaian Budi 3.0 inisiatif sulung Kelab In-Smartive di Arau - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2013)
Cuti pertengahan semester kali ini meninggalkan kenangan lebih bermakna di kalangan 37 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang menyertai Projek Semaian Budi 3.0 anjuran Kelab In-Smartive UMP yang diadakan di Sekolah Kebangsaan (SK) Guar Nangka dan Pusat Koreksional Arau, Perlis pada 8 April 2013 yang lalu.